_mg_7759_edited

Power Ladies Gold

Træning

En time Powerladies + en halv time yoga

Det er et hold, hvor vi primært arbejder med egen kropsvægt (og det kan jo i mange tilfælde også være hårdt nok) med store og små elastikker, klude, hårde bolde og hvad der ellers giver mening.

Nogle på holdet giver udtryk for, det har ikke været en rigtig time, hvis vi ikke har lavet en eller anden form for cirkler 😉.

Så kunne du tænke dig at blive ”strammet lidt op” og gøre noget godt for dig selv – så skal du da være med til Power Ladies. Du kan være med uanset størrelse, form og niveau.

Jeg har en uddannelse som bl.a. personlig træner, så døjer du med en skade, giver du lige en melding – så forsøger jeg at have en alternativ øvelse til dig.

Håber du har lyst til at tilbringe onsdag aften i vores selskab – glæder mig til at se dig! 

Power Ladies holdet tager en time, men har du lyst til at kombinere med en halv times Hatha Yoga, så skal du melde dig til Power Ladies Gold. Den halve times yoga er i umiddelbar forlængelse af Power Ladies og er udelukkende for deltagere fra Power Ladies.

Hatha Yoga. I yoga forsøger vi at skabe balance mellem det fysiske og det mentale ved at arbejde tålmodigt og vedholdende. ”Ha” betyder ”sol” på sanskrit og ”tha” betyder ”måne”. Hatha yoga forsøger at balancere de modstående ting i livet: yin/yang, maskulin/feminin, lys/mørke etc.

Hatha Yoga er en betegnelse for den fysiske yogapraksis, så her vil vi arbejde med de klassiske yogastillinger, meditation og åndedrætsøvelser. Du skal ind og mærke, hvad kan min egen krop – lige her og lige nu.

Jeg vil guide dig ned i gear og hjælpe dig med at få såvel styrke som smidighed i din krop. Du skal ikke være speciel smidig, speciel dygtig – du skal bare være til stede, resten finder vi ud af sammen.

Kom og se hvad yoga kan gøre for lige netop dig – jeg glæder mig til at undervise dig i yoga.

Husk der er kun 20 pladser på holdet, så det er først til mølle.

Namaste

Træning
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen